Mijn recreatiebedrijf verkopen, ik twijfel erover

Posted on

Als je je bedrijf te koop zet, komen er allerlei processen op gang en stapelen de vragen zich op in je hoofd.

  • Wat ga ik ervoor krijgen, in Euro’s
  • Is het nu de beste tijd?
  • Hoe pak ik het aan, waar begin ik?
  • Wat ga ik na de verkoop doen?
  • Krijg ik geen spijt?

Zo veel vragen dat je uiteindelijk maar weer de dagelijkse gang van zaken oppakt en wellicht denkt: “ik zie wel”. Juist dan is het interessant om een afspraak te maken met ons. We helpen je om bij het begin te beginnen. Overzicht te creëren, samen een antwoord formuleren op alle vragen. Vanuit rust keuzes maken en besluiten om de verkoop wel of (nog) niet te gaan starten. Een plan maken.

Behoefte om vrijblijvend eens met een kop koffie te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor een afspraak 0412-474282 of mail naar info@denottervanvliet.nl