Ik heb een passie voor vooruitgang,
daarom doe ik wat ik doe.

Sascha

Mensen en werk, de ontwikkelingen en onderlinge dynamieken die daarbij horen hebben mij altijd enorm geïnteresseerd. Daarom ben ik mij gaan specialiseren op dit gebied. Al meer dan 20 jaar help ik mensen vooruit in hun werksituatie.

Soms gaan processen gepaard met onverwachte keuzes, zoals het loslaten van een werkplek en op zoek gaan naar iets wat beter bij je past. En een andere keer gaat het over beter kunnen benoemen wat je nodig hebt van je vennoot, collega, leidinggevende of wie dan ook.

Het begint bij zelfreflectie. Hoe zit ik in elkaar? Waar ben ik goed in en waar verlies ik juist al mijn energie aan? Welke wensen heb ik voor de toekomst?
Welke eigenschappen hebben de mensen met wie ik samenwerk en maken we optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten? Maak ik de keuzes die bij mij als persoon passen?

Toen ik mijn loopbaanswitch maakte van accountmanager in loondienst naar zelfstandige coach, had ik vertrouwen in mijzelf nodig en een overzichtelijke en realistische kijk op de toekomst. Daarvoor heb ik gesprekken gevoerd met een professional die mij op weg heeft geholpen met het maken van mijn keuzes en het inzien van mijn eigen valkuilen.
Met een positieve houding, het accepteren van elkaars feedback en een flinke dosis humor, draaien William en ik nu samen een gezin èn een mooi bedrijf. Daar ben ik trots op!

Linkedin Sascha van Vliet

Recreatieondernemers helpen is wat ik graag doe, al meer dan 25 jaar lang.

William

De afgelopen 25 jaar ben ik door recreatieondernemers, banken, overheden en rechtbanken, gevraagd om te helpen bij diverse vraagstukken. Ik heb ondernemers begeleid bij de aan- of verkoop van hun bedrijf, maar ook onafhankelijk de waarde vastgesteld van recreatiebedrijven of delen ervan. Bij de begeleiding van de overdracht van bedrijven heb ik gemerkt dat naast de zakelijk aspecten het net zo belangrijk is om de persoonlijke processen goed te begeleiden. De verkoop gaat vaak gepaard met veel emotie. Wanneer er meer mensen betrokken zijn, werken we ernaartoe dat alle neuzen dezelfde kant op staan, zodat iedereen met een goed gevoel afscheid kan nemen.

Naast het volgen van de trends en ontwikkelingen in de recreatiesector, heb ik ook diverse gespecialiseerde opleidingen gedaan, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als enige in de recreatiesector gespecialiseerde makelaar en taxateur, ben ik naast mijn lidmaatschap van erkende registers en beroepsverenigingen ook ingeschreven als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (fiscaal en business valution) en geaccrediteerd mediator. Dit helpt mij om de van belang zijnde zaken goed in beeld te krijgen en op een prettige manier met alle betrokkenen te kunnen bespreken. Als er extra aandacht nodig is voor persoonlijke ontwikkeling dan neemt Sascha dat voor haar rekening of zij ondersteunt mij daarbij. Zo kunnen we samen met u een soms ingewikkeld en emotioneel proces van A tot Z begeleiden.

Linkedin