Wij houden van mensen,
daarom staat u bij ons altijd voorop

Een stap vooruit

Je wilt vooruit. Maar soms is het niet duidelijk welke stappen daarvoor nodig zijn, of kan een situatie onmogelijk aanvoelen. Wij stellen de juiste vragen om je verder te helpen. Samen ontrafelen we de situatie, bekijken we jouw vragen en proberen deze te beantwoorden. Zo identificeren we de hulpvraag en helpen wij met het formuleren van een antwoord. Jij doet het, wij zijn er om je hierbij te helpen.

Begeleiding binnen het familiebedrijf

Wij hebben ons gespecialiseerd in de begeleiding binnen het familiebedrijf. Bij bedrijfsoverdracht van ouders op kinderen en bij voorkomende communicatie en/of relationele vraagstukken. Binnen het familiebedrijf hebben we te maken met drie systemen. De familie, het bedrijf en het eigendom. De dynamiek hiertussen is een drijvende kracht, maar kan tegelijkertijd ook ingewikkeld worden het uit balans raakt, rollen niet duidelijk (meer) zijn of wensen en verwachtingen uiteenlopen. Ook spelen er vaak vragen bij de opvolgers of ze de plek van de ouders wel echt ambiëren. En zijn er onzekerheden over “kan ik het wel” of “wil ik eigenlijk niet liever iets anders”. Dit nemen wij, naast de financiële en bedrijfsmatige kant, ook mee in het begeleidingsproces.

Persoonlijke ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van individuen en teams bestaat geen vast recept. Het gaat in het ene geval over het versterken van bestaande kwaliteiten en in het andere geval over het onderzoeken van aandachtspunten. Voor een goed beeld over iemands persoonlijk leiderschap, natuurlijke gedragsvoorkeuren en het effect daarvan gebruiken wij het instrument Lumina Spark. Je gaat werken aan het realiseren van jouw doelen door inzicht en geloof in je eigen kunnen en door optimaal gebruik te maken van je talenten en passies. Omdat iedereen anders is en andere vragen heeft, werken wij altijd op maat en niet met standaard trajecten.

Bekijk de brochure

Loopbaankeuzes

Loopbaancoaching helpt je vooruit in je werk. Misschien denk je na over solliciteren naar een andere baan of twijfel je of de veranderingen in je huidige functie nog wel bij je passen. Of loopt het gewoon niet lekker in je werk en je weet eigenlijk niet waarom. Als gediplomeerd beroepskeuzeadviseur- en coach help ik je met het krijgen van overzicht en inzicht, zodat je de beste keuzes voor jezelf en je carrière kunt maken.

Bekijk de brochure

Coaching met paarden

Wil je ook eens op een “andere” manier naar jezelf en je huidige (werk)situatie kijken? In plaats van binnen te zitten aan tafel, staan we in de buitenlucht bij de paarden. De paarden worden ingezet om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld gedrag, communicatie en leiderschapskwaliteiten. Paarden zijn zeer sensitief en reageren op onze lichaamstaal. Deze manier van coachen is bijzonder geschikt wanneer het lastig is om een coachvraag helder te krijgen, je het gevoel hebt dat je vast zit of wanneer je gewoon behoefte hebt aan een inspirerende ochtend of middag helemaal voor jezelf en jouw ontwikkeling.

Bekijk de brochure


Wilt u meer informatie over onze coachingstrajecten?

Neem dan contact met ons op