Ons doel is dat u met een gerust hart,
uw bedrijf overdraagt aan uw opvolger(s)

+25 jaar ervaring

Met 25 jaar ervaring weten wij wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsoverdracht, en mochten we worden verrast, deinzen wij niet terug. Als u het ons toelaat, willen wij graag helpen met uitdagingen die we onderweg tegenkomen. U kunt op ons rekenen. Of het nu gaat om de waardebepaling van uw recreatiebedrijf, de coaching van medewerkers of ondernemers zelf, of de bemiddeling bij een geschil. Wij willen samen werken tot een oplossing en staan altijd voor u klaar.

Bij bedrijfsoverdracht en opvolging in het familiebedrijf lopen bedrijfsmatige en emotionele processen vaak door elkaar. Wij horen vaak dat een overdracht fiscaal en juridisch goed voorbereid wordt door adviseurs. Echter voor persoonlijke vragen en emotionele processen is vaak te weinig aandacht. Een goede voorbereiding draagt bij aan een soepele overdracht waarbij de familiebanden in harmonie kunnen blijven bestaan.

Aan de hand van uw verhaal gaan we kijken wat nodig is en waar u behoefte aan heeft voor een zorgeloze overdracht van uw bedrijf.

Voorbeelden van vragen kunnen zijn:

  • Wie zijn de opvolgers en zijn zij zeker van hun keuze om het bedrijf over te nemen?
  • Wie neemt welke rol aan en past dat bij hun kwaliteiten?
  • Is er voldoende vertrouwen over en weer tussen de betrokken familieleden?
  • Is de exploitatie optimaal voor de overdracht?
  • Is het nodig om de fiscale constructie aan te passen?
  • Is de opbrengst voldoende voor de overdragers om van te kunnen leven?

Wat kun u van ons verwachten?

Wij helpen u uw situatie overzichtelijk te maken door processen uit elkaar te halen, te structureren en uit te spreken. We begeleiden u bij het maken van keuzes door inzicht en overzicht. U kunt van ons een eerlijke en open kijk op de situatie en communicatie verwachten.

Bekijk hier onze brochure of neem contact met ons op.

BEKIJK BROCHURE CONTACT