Home > Aanbod > Domein de Kleine Witrijt, De Kleine Witrijt 3c

Domein de Kleine Witrijt, De Kleine Witrijt 3c

5571 XE Bergeijk

€ € 1.900.000 k.k

Middenin de bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen ligt Domein de Kleine Witrijt. Een oase van rust op een half uurtje rijden van Eindhoven en enkele minuten van de grens met België. Een bosrijke omgeving en heidelandschap afgewisseld met cultuurgronden zijn de kernmerken voor de ligging van Domein De Kleine Witrijt in het buitengebied van Bergeijk. Het bedrijf houdt zich bezig met het exploiteren van een camping, horeca en zorgbegeleiding (Bij overdracht worden de activiteiten van de zorgbegeleiding niet overgedragen).

De camping biedt ruime kampeerplekken aan waar natuurliefhebbers kunnen genieten van een ontspannen vakantie te midden van een adembenemend landschap.
Totaal zijn er 63 kampeerplaatsen aanwezig. Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden, waarmee tot maximaal 75 toeristische plaatsen en 8 trekkershutten (tezamen 285 m²) uitgebreid mag worden. Het bedrijf beschikt over de recreatief bestemde uitbreidingsgrond.

Tegenover de camping is het moderne horecagebouw, de receptie en bedrijfswoning gelegen. De horecavoorziening ‘Nonsense’ beschikt over een sfeervolle knusse horecaruimte, een zeer ruim terras met pergola en een overkapping van ruim 50 m² groot. Het terras geeft uitzicht over het ruim twee hectare groot terrein met diverse faciliteiten. speelterrein, de dierenweide en een moestuin van ruim 3.000 m².

De vrijstaande moderne bedrijfswoning beschikt over een ruime privé tuin. De bedrijfswoning is voorzien van alle moderne gemakken van deze tijd. Bij binnenkomst in de ruime lichte woonkamer valt direct het ruimtelijke karakter, de lichtstraat en de vide op. Er is een houthaard aanwezig die in de wintermaanden voor extra gezelligheid en warmte zorgt. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. De keuken is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt over een groot kookeiland. Totaal zijn er vier slaapkamers en twee badkamers, zowel op de begane grond als op de verdieping.

Kenmerken van Domein De Kleine Witrijt:
• 63 toeristische kampeerplaatsen met uitbreidingsmogelijkheid tot 75 kampeerplaatsen en 8 trekkershutten;
• Vrijstaande moderne bedrijfswoning;
• Modern horecagebouw;
• Receptie;
• Twee sanitairgebouwen voorzien van grote zonnecollectoren;
• Dierenweide en moestuin;
• Fietsenstalling, houtschuur en schuur t.b.v. opslag;
• Overige sport en speelvoorzieningen.

Voor geïnteresseerden is er een verkoopbrochure en een Bidbook beschikbaar met aanvullende informatie. U kunt de verkoopbrochure bij ons op kantoor opvragen via het kopje aanbod op onze website. Enthousiast geworden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De vraagprijs voor de materiële vaste activa van het recreatiebedrijf, bestaande uit de eigendomsrechten en de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnamen, goodwill en intellectuele eigendommen (websites) en verder met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris bedraagt € 1.900.000 k.k.

NB Het benodigd eigen vermogen bedraagt minimaal 40% van de aankoopsom. Bezichtigingen worden enkel op afspraak met de makelaar ingepland.

Samenwerkende makelaars van Leisure Makelaars Nederland
Den Otter van Vliet B.V. en Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij B.V.

CONTACT OPNEMEN

Uw makelaar

CONTACT OPNEMEN