Home > Aanbod > Recreatiepark D’n Mastendol Oosterhoutseweg 13

Recreatiepark D’n Mastendol Oosterhoutseweg 13

5121 RE Rijen

€ Op aanvraag

Recreatieparkd’n Mastendol

Bent u op zoek naar een recreatiepark met unieke verhuuraccommodaties, uitstekende exploitatie en gelegen in een bosrijke omgeving? Dan bent u van harte welkom bij Recreatiepark d’n Mastendol. Het recreatiepark wordt u aangeboden door de samenwerkende makelaars van Leisure Makelaars Nederland.

Het aangebodene is gelegen in de provincie Noord Brabant in het dorp Rijen. Het dorp ligt tussen de grote bekende steden Tilburg en Breda. D’n Mastendol is een gezellige familiecamping met diverse recreatieve voorzieningen voor jong en oud. Het bedrijf met een oppervlakte van ruim 10 hectare wordt geëxploiteerd met jaarplaatsen, toeristische kampeerplaatsen, diverse verhuureenheden, een motel met 21 studio’s, horeca en Escaperoom Rijen. D’n Mastendol verhuurt onder andere een aantal unieke boomhutten en boshutten die perfect passen in de bosrijke omgeving. Enkele accommodaties liggen bij de entree en zijn een echte blikvanger. Er zijn op het terrein twee bedrijfswoningen en een sfeervolle horecagelegenheid aanwezig. Er zijn 390 standplaatsen toegestaan, waarop kampeermiddelen tot 50 m2 geplaatst mogen worden. Tevens is er een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van 35 recreatiewoningen.

Kenmerken van het Recreatiepark d’n Mastendol:

  • 165 jaarplaatsen;
  • 75 toeristische kampeerplaatsen;
  • 23 verhuureenheden bestaande uit 10 chalets, 9 boomhutten en boshuizen, 2 trekkershutten en 2 appartementen;
  • Motel met 21 studio’s;
  • Horecagelegenheid “d’n Appel” met inpandige werkplaats en toiletgroep;
  • 2 bedrijfswoningen, waarvan 1 met receptie;
  • Escaperoom Rijen;
  • Diverse sport- en speelvoorzieningen, een openluchtzwembad en een vlindertuin;
  • Diverse opslaggebouwen.

Voor geïnteresseerden is er een verkoopbrochure en een Bidbook beschikbaar met aanvullende informatie. U kunt de verkoopbrochure bij ons opvragen via het emailadres info@denottervanvliet.nl. Enthousiast geworden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezichtigingen worden enkel op afspraak met de makelaar ingepland en wij willen u erop attenderen niet zelf contact te leggen met de eigenaren.

De vraagprijs is op aanvraag.

NB Het benodigd eigen vermogen bedraagt minimaal 40% van de aankoopsom.

Samenwerkende makelaars van Leisure Makelaars Nederland
Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij B.V. en Den Otter Van Vliet B.V.

CONTACT OPNEMEN

Uw makelaar

CONTACT OPNEMEN