Home > Aanbod > Te koop Camping de Meijsberg in Chaam

Te koop Camping de Meijsberg in Chaam

4861 RD Chaam

€ € 3.950.000 k.k.

Het prachtige Chalet en Stacaravanpark De Meysberg is gelegen in het hart van Brabant. Met maar liefst 241 eenheden en uitstekende faciliteiten, is dit de ideale vakantieplek voor uw gasten. Dit is een unieke gelegenheid om een succesvolle recreatieonderneming over te nemen en te profiteren van een uitstekende exploitatie en kasstroom. Het terrein, de centrale voorzieningen, horeca, zwembad en speeltuin bieden volop kansen het bedrijf in de toekomst verder door te ontwikkelen. Er zijn nog meerdere chaletplaatsen in te vullen en het terrein biedt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Chalet en Stacaravanpark De Meysbeg is een bedrijf dat gericht is op de exploitatie van 178 nette jaarplaatsen en 63 luxe chaletkavels. Totaal bestaat het bedrijf uit circa 7,5 hectare (74.525 m²) eigen grond. Het terrein biedt een tal van mogelijkheden en is voorzien van een groot hoofdgebouw met ruim terras waar horeca en activiteiten uitgevoerd kunnen worden, een modern zwembad en diverse sport en speelvoorzieningen. De huidige eigenaren hebben een oog voor duurzaamheid en dit is terug te zien in het groot aantal zonnepanelen dat aanwezig op het park. Er zijn maar liefst 278 zonnepanelen aanwezig in eigendom. De groene energie kan worden opgeslagen in de aanwezige batterijcapaciteit.

Het bedrijf beschikt over een riante vrijstaande bedrijfswoning met ruime tuin die veel privacy biedt. De bedrijfswoning heeft naast de woonkamer en landelijke keuken één slaapkamer met badkamer op de begane grond en twee slaapkamers met badkamer op de verdieping. Daarnaast is er een luxe schuur met sauna en stoomdouche en een opbergschuur.

Voor geïnteresseerden is er een verkoopbrochure en een Bidbook beschikbaar met aanvullende informatie. U kunt de verkoopbrochure bij ons opvragen. Enthousiast geworden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De vraagprijs voor de materiële vaste activa van het recreatiebedrijf, bestaande uit de eigendomsrechten en de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnamen, goodwill en intellectuele eigendommen (websites) en verder met inbegrip van de roerende zaken als bedrijfsmiddelen en bedrijfsinventaris bedraagt € 3.950.000 k.k. Er is 1 personeelslid ter overname voor 0,7 FTE.NB Het benodigd eigen vermogen bedraagt minimaal 40% van de aankoopsom. De exploitatie van de horeca is gestaakt. Bezichtigingen worden enkel op afspraak met de makelaar ingepland.

Samenwerkende makelaars van Leisure Makelaars Nederland

Den Otter van Vliet B.V. en Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij B.V.

CONTACT OPNEMEN

Uw makelaar

CONTACT OPNEMEN