Home > Aanbod > Ezelgasterij “Aan de Maasheggen” Passtraat 5a, 5826 AL Groeningen

Ezelgasterij “Aan de Maasheggen” Passtraat 5a, 5826 AL Groeningen

5826 AL Groeningen

€ € 1.495.000 k.k.

Te koop wordt aangeboden de Ezelgasterij “Aan de Maasheggen”. De Ezelgasterij betreft een groepsaccommodatie en minicamping met ezelweide. De Ezelgasterij is gelegen in Groeningen dat bekend staat om de ligging aan de Maasheggen. De Maasheggen betreft het enige UNESCO biosfeergebied in Nederland. Dit trekt jaarlijks veel bezoekers in de regio.

Minicamping met ezelweide
De sfeervolle camping staat beter bekend als “Camperplek de Maasheggen” en is te bereiken via een privé toegangsweg. De kampeerplaatsen hebben een prachtig uitzicht over het Brabantse landschap en de ezelweide. Totaal zijn er 21 kampeerplaatsen verdeeld over twee velden met elk een unieke uitstraling. Alle kampeerplaatsen beschikken over een 6 ampère elektra aansluiting. De ezelweide bestaat uit vier afgezonderde weides. Eén van de weides wordt tevens gebruikt als kampeerveld.

Groepsaccommodatie
De groepsaccommodatie is verdeeld over verschillende gebouwen op het terrein. Dit zijn “De Ezelgasterij” en de “Happy Brays”. De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 22 personen. Het gebouw “De Ezelgasterij” betreft het lange gebouw aan de rand van het perceel met 3 slaapkamers en drie barrils. Happy Brays is een sfeervol huisje gelegen naast de ezelweide. Dit huisje beschikt over 2 slaapkamers. Het gebouw “De Ezelgasterij” beschikt eveneens over een leegstaande accommodatie die op dit moment niet wordt gebruikt voor recreatieve verhuur.

Ezelgasterij “Aan de Maasheggen” bestaat uit:

  • Groepsaccommodatie geschikt voor 22 personen;
  • 21 kampeerplaatsen (15 camperplaatsen en 6 toeristische kampeerplaatsen);
  • Riante woonboerderij met energielabel A++;
  • Ezelverblijf met dierenweide;
  • Leegstaande accommodatie;
  • Diverse (opslag) schuren.

Voor geïnteresseerden is er een informatiememorandum beschikbaar met aanvullende informatie. U kunt het informatiememorandum bij ons op kantoor opvragen via het kopje aanbod. Enthousiast geworden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De vraagprijs voor de materiële activa bedraagt € 1.495.000 kosten koper.
NB Het benodigd eigen vermogen bedraagt minimaal 40% van de aankoopsom.

Een bezichtiging wordt enkel op afspraak met de makelaar ingepland.

Samenwerkende makelaars van Leisure Makelaars Nederland Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij B.V. en Den Otter van Vliet B.V.

Uw makelaar